Teknologien bag RELIQ
RELIQs unikke og rengørende egenskaber stammer fra forvitret vulkansk aske, et helende pulveriseret ler, der blev kaldt Living clay (levende ler) eller Healing clay (helende ler) af de oprindelige folkeslag i Amerika. Dette ler har store absorberende kræfter på grund af mikromolekylernes sammensætning. Det bogstaveligt “drikker” olier, toksiske emner og urenheder fra huden. Det virker også som en toner, der stimulerer cellerne, forfrisker huden og strammer porerne. Denne magiske ingrediens er fantastisk til at skånsomt og effektivt rengøre hud og pels uden at genere hunden.

Hvordan det fungerer
Dårlig lugt kommer af sekreter og aflejringer fra huden. Mange produkter maskerer bare lugten, fordi deres partikler er for store til at trænge ned i pelsen. RELIQ bruger partikler i nanostørrelse, som omgiver og opløser lugtfremkaldende elementer i hud og pels. Vores unikke produkter bruger en avanceret molekylær teknologi til at fjerne dårlig lugt. Når produktet udsættes for lys, starter en reaktion der tvinger skadelige mikroorganismer eller lugtmolekyler til at oxidere og nedbrydes til uskadelig CO2 (kuldioxid) og H2O (vand) med det samme. Det fjerner effektivt urenheder og lugt fra hundens hud og pels.

En hud i balance
Hundenes pH-værdi afviger fra menneskers. PH i hundens hud er ca. 7,5, hvor et menneskes hud er omkring 5,5, på standard pH-skalaen fra 0 til 14. pH-skalaen måler, hvor sur eller basisk et stof er. En pH på 7 er neutral, pH mindre end 7 er sur. En hunds hud er meget tæt på at være pH neutral, og væsentligt mere alkalisk end menneskets hud, så den slags shampoo du bruger på din hund, skal være meget mere neutral i pH end den typisk pH-værdi af shampoo formuleret til mennesker. pH-afbalanceret shampoo for mennesker er surere, og i sidste ende meget irriterende for hundens hud og pels. Over tid vil sure shampooer også fjerne pelsens naturlige beskyttende kvaliteter, men også værdifuld olie fra hundens pels og hud, hvilket resulterer i tør, irriteret hud og en mat pels.

Alle RELIQs produkter er formuleret med en pH mellem 7,3 til 7,6. Et perfekt PH til din dejlige firbenede ven.

RELIQs shampoo har unikke naturlige egenskaber fra vulkansk aske kombineret med moderne nanoteknologi. Nanoforstærkede mineraler omgiver og opløser lugtfremkaldende elementer i hud og pels, så din hund eller kat bliver ren på dybet.

Hver flaske er fyldt med næringsstoffer, herunder vitamin E og Pro-vitamin B5 sammen med olivenolie for fremragende konditionering uden at efterlade olie rester. Din hund vil se, føles og dufte rent af naturlige og beroligende dufter der ikke generer hundens følsomme næse. Kommer i fem forskellige friske dufter.

Når du bruger RELIQ Shampoo er der ikke behov for at bruge balsam. Det reducerer både badetid og bevarer vand.

Duft

Granatæble, Grøn Te, Jasmin, Lavendel, Rosmarin

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “RELIQ Shampoo”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.